faara-logo.png

meer informatie 0412 474 015

Over Ons

anitaf.pngFransen Accountancy & Advies is een Register accountantskantoor in Nistelrode met een heel duidelijk en onderscheidend profiel. Wij richten onze dienstverlening op ondernemingen in het midden- en bovensegment van het MKB. Onze opdrachtgevers werken regionaal, nationaal en internationaal. Ons team is bewust bescheiden qua omvang, zodat wij een persoonlijke en flexibele benadering kunnen garanderen passend bij uw vertrouwelijke aangelegenheden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten op velerlei terrein.

 

Oprecht betrokken bij uw bedrijf. Een goed persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg.

Dat is de basis waarop wij samenwerken en u gebruik kunt maken van onze kennis ten bate van uw bedrijfsvoering. 

 

Over onze klanten.

Tot onze kring van klanten mogen wij een groot aantal ondernemingen in Noord-Brabant rekenen. Buiten Noord-Brabant zijn wij werkzaam voor klanten in geheel Nederland. Onze klantenportefeuille bestaat voor een groot deel uit ondernemers in het segment midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, dienstverleners en ondernemingen in handel en industrie. Daarnaast verlenen wij onze diensten aan een aantal not-for-profit -instellingen.

Lidmaatschappen.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Het NBA zorgt er voor dat de RA-titel blijft staan voor een kwalitatief hoogwaardige beroepsuitoefening. Dit doet het NBA door het bevorderen van goede wet- en regelgeving en het waarborgen van de opleidingseisen voor registeraccountants. Slechts registeraccountants die aan de strenge eisen van het NBA voldoen kunnen ingeschreven worden in het accountantsregister.
Drs.Anita A.J.M. Fransen RA is sinds 1996 ingeschreven in het accountantsregister.

 

Fiscount

Fiscount is een branche organisatie voor accountantskantoren in het MKB. Fiscount levert expertise met betrekking tot fiscaliteit, juridische zaken en wettelijke controles. Fransen Accountancy & Advies is hierbij aangesloten.