faara-logo.png

meer informatie +31 6 2863 6086

Subsidies

Verschillende bedrijven laten onbewust kansen liggen door geen gebruik te maken van de vele (zowel lokaal, regionaal, landelijk en Europees) mogelijke subsidies. Voor non profit instellingen zijn er daarnaast ook nog allerlei vermogensfondsen. Dit maakt het zoeken naar subsidies die passen bij uw project of organisatie een tijdrovende klus, bovendien rest dan nog de vraag of een eenmaal geindentificeerde subsidieregeling wel echt een passende financieringsoplossing biedt.

Wij helpen u graag bij het vinden van subsidiemogelijkheden, maar geven ook eerlijk advies wanneer een regeling u niet past.

Daarnaast wordt er ook van u verwacht een passende administratie bij te houden, en de verstrekker periodiek te informeren over de voortgang van het project. Wij begrijpen dat dit niet het leukste onderdeel is van het subsidietraject. Daarom helpen wij u bij het opzetten, inrichten en voeren van een gedegen administratie conform de eisen van de subsidieverstrekker.

Indien er na afloop van het subsidietraject een accountantsverklaring vereist is dan kunnen wij deze voor u verzorgen.

Omdat het lastig is om te bepalen of u in aanmerking komt voor een subsidie en welke voor u interessant is kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij u met het achterhalen en verkrijgen van relevante subsidies.